PROJEKT MIMO Radoslava Piovarčiho


Projekt Momo

Modulárno-tanečná inštalácia / modular dance installation MIMO je projektom, ktorého zámerom je – fyzicky – komunikovať prostredníctvom sociálnej témy vyprázdnenej krajiny novými formami súčasného tanca a digitálnych médií.

BRATISLAVA 12. januára 2017 (radoslavpiovarci.com)

Inštalácia púta svojou nevšednosťou a novými výrazovými prostriedkami, dynamikou energie a pohybu, emocionálnou rôznorodosťou, či duševnými akrobaciami človeka. Človeka s jeho transformáciami v dobrodružnej ceste zo sociálne – vyprahnutej oblasti priamo do nového sveta. SVETA, v ktorom je stresujúci a rýchly život pod drobnohľadom technológií. Faktory, ktoré ovplyvňujú ľudí natoľko, že sa stávajú nekontrolovateľnými, “bláznivými“ bytosťami s nepredvídateľnými reakciami. Nové paradoxy ČLOVEK a MÉDIÁ v spoločnosti, majú šancu prilákať aj umelecky – neaktívneho – diváka.

Aktivity projektu:

Výskum, tvorba,OTVORENÉ RANNÉ WORKSHOPY, prezentácia, otvorený tvorivý proces ako aj diskusie, ktoré sú prístupné verejnosti, umeleckej komunite, mládeži atď. Ide o netradičnú adaptáciu súčasného umenia medzi širokú verejnosť.

 

Realizácia:

koncept a choeografia: Radoslav Piovarči
interpreti a spolutvorcovia:Veronika Čimborová, Jan Lorys (PL)
vizuála svetlo: Lukáš Matejka
kostýmy: Veronika Durišová
produkcia: Lucia Krnáčová
dramaturgia: Peter Maťo
hudba: Jonatan Pastirčák – PJONI

Proces tvorby:

nové informácie hľadaj priamo na: trakt.sk/mimo

Projekt sa realizuje s finančnou podporou Fondu na podporu umenia