Veľkolepú tanečnú šou plnú benátskej vášne prináša Ružinov po prvýkrát na Slovensko


ExperiDance - Benátky, moja vášeň

Svetoznáme maďarské tanečné divadlo ExperiDance z Budapešti prichádza po prvýkrát na Slovensko s veľkolepou tanečnou show „BENÁTKY…MOJA VÁŠEŇ“.

 

BRATISLAVA, 6. marca 2019 (bratislavaden.sk)

Do Domu kultúry Ružinov prichádza hudobno-tanečný príbeh v podaní viac ako 60 účinkujúcich divadla ExperiDance. Na javisku v DK Ružinov sa tak po roku opäť odohrá príbeh plný romantiky a lásky a divákov prenesie do fascinujúceho talianskeho mesta Benátky. Pred rokom mohli diváci v Ružinove vidieť búrlivý život rakúskej cisárovnej SISSI.

Diváci hry „ExperiDance – Benátky, moja vášeň“ sa ocitnú v prostredí benátskeho karnevalu a temných kanálov kultového mesta na Jadrane. S nádhernými kostýmami, pôsobivými choreografiami a zaujímavým príbehom predstaví ExperiDance novú produkciu na medzinárodnej úrovní, ktorú môžete uvidieť aj vy a to 24. apríla v Dome kultúry Ružinov o 19.00 hod.

Atmosféra z Benátok sa prináša na pódium prostredníctvom svetelných efektov, obrazcov a tanca, ktorý rozpráva o láske, túžbe a rozchodoch. Divák sa tak ocitá v očarujúcich Benátkach plných barokových prvkov, na námestí San Marco. V neposlednom rade nesmie chýbať na pódiu to najhlavnejšie čo patrí ku Benátkam: láska.

Tanec a hudba je univerzálny jazyk a preto si toto predstavenie vychutná každý divák,“ hovorí riaditeľka Cultus Ružinov, Andrea Kozáková.