V Divadle Štúdio tanca sa v septembri prebúdza život


Ukážka z inscenácie Pastierka vlkov. Foto: Dušan Beňo

S ubúdajúcimi slnečnými lúčmi ubúdajú aj možnosti trávenia voľného času v prírode. Útulné Divadlo Štúdio tanca však otvára svoju náruč a láka divákov na posledné predstavenia tanečnej rozprávky Pastierka vlkov.

BANSKÁ BYSTRICA 19. september (sme.sk)

Čarokrásny príbeh o Červenej Čiapočke, ktorá pod červeným čepčekom ukrýva bystré, zvedavé a odvážne dievčatko, od svojej premiéry v apríli uchvátil už takmer 1500 divákov. Malí aj veľkí do Divadla Štúdio tanca na Jesenský vŕšok prichádzali s veľkými očakávaniami. Pre tých ostatných, ktorí doposiaľ nestihli zažiť neopakovateľnú atmosféru tanečnej rozprávky divadlo pripravilo ďalšie – no tentoraz na dlhšiu dobu posledné – 4 predstavenia.

Zohraný umelecký súbor a tvorivý tím, ktorí na základe svojich bohatých skúseností s prácou s deťmi vytvorili nevšedné rodinné predstavenie, vám vo svojom podaní vyrozprávajú príbeh o Červenej Čiapočke. Zlomyseľného vlka po jej boku však nenájdete. Na jej ceste za slobodou, porozumením a priateľstvom ju bude sprevádzať starostlivá vlčia svorka, ktorá jej otvorí oči a srdce prírode a navždy zmení jej pohľad na svet.

Započúvajte sa do volania prírody, jej hlasom je Pastierka vlkov a svoj svet vám otvorí v stredu, 13. septembra o 17.00, v nedeľu 17. a 24. septembra o 16.00 a v stredu, 27. septembra o 17.00.