PO PREMIÉRE 3×20 ŽENY


3x20 ženy, Divadlo Štúdio Tanca

A je to za nami! Niekoľko týždňov intenzívnych príprav = 1 premiéra. Musíme povedať, že sa to naozaj vydarilo. Nevravíme to my, vravíte to vy, čo je oveľa, oveľa cennejšie. Dáva nám to pocit zadosťučinenia a energiu na celý zvyšok divadelnej sezóny, za čo vám úprimne ďakujeme.

 

BRATISLAVA, 23. marec 2019 (studiotanca.sk)

Obe premiéry predstavenia 3×20 Ženy boli vypredané. Aj my vnútorne cítime, že zloženie choreografiek a spolupráca s umeleckým súborom, dramaturgom a vlastne celým tímom Divadla Štúdio tanca bola od začiatku nastavená veľmi dobre. Nešlo len o tú “tanečnú” stránku, ale aj ľudskú. Bez toho by to proste nefungovalo. Ako sa vraví, bola tam tá správna chémia.

Veľmi nás teší, že o súčasný tanec a umenie je stále záujem aj po 20. rokoch fungovania nášho divadla. Bodaj by to takto vydržalo aspoň ďalších 20. Nesmieme však zaspať na vavrínoch. Čakajú nás nové výzvy, projekty, spolupráce a už teraz sa nevieme dočkať, čo na to všetko poviete. Stále chceme byť aktuálni a profesionálni, chceme prinášať do tanca emócie a vysokú dávku estetiky, ktorá niekedy v našich životoch akosi absentuje.

Ak si teda chcete oddýchnuť od každodenných starostí a problémov, prípadne sa na svet pozrieť trochu inou optikou, viete kde nás nájdete :)

Budeme sa tešiť na ďalšie stretnutie s vami!

Tím Divadla Štúdio tanca.

––

Ak ste našu premiéru zmeškali, nevadí, máme pred sebou niekoľko termínov repríz, z ktorých si určite vyberiete:

20/3, 27/3 a 29/3/2019 | 10/4 a 12/4/2019 vždy o 19:00

––

Špeciálne poďakovanie patrí RTVS ako hlavnému mediálnemu partnerovi, ďalej Fondu na podporu umenia a Banskobystrickému samosprávnemu kraju, ktorí túto premiéru podporili finančne.

 

REPORTÁŽ RTVS >>>  http://www.rtvs.sk/televizia/archiv/3328/182814